Fra idé til produkt

Designide_analyse.jpg

Designidé – analyse

Prosessen starter med et møte hvor vi diskuterer og analyserer din designidé. Basert på en 3D-modell, og gjerne en beskrivelse av hvilke krav produktet må oppfylle, ser vi på valg av plastmaterialer og prosessering av disse, samt hva som er best egnet til ditt produkt.

Denne kombinasjonen av din idé og vår brede kompetanse på plastløsninger og gode prosjektstyringsrutiner danner så grunnlaget for den prosessen som gjør din idé til et produkt som er tilgjengelig på markedet.

Denne kan være kjekk å lese gjennom før man starter: Designregler

Krav.jpg

Krav

Det viktigste for å finne frem til riktig plastmateriale for din produkt-innovasjon er å, så tidlig som mulig, definere klart hvilke krav som stilles til ferdig produkt. Det kan være at det skal tåle høye eller lave temperaturer, være i kontakt med mat eller kjemikalier, eller tåle mekanisk slitasje. Med en base på over 8.000 plastmaterialer hjelper vi deg å finne det riktige materialet tidlig i prosessen.

Utvikling.jpg

Utvikling

3D-modeller danner det beste utgangspunktet for å utvikle og tilpasse alle plaststøpte produkter. Vår egen verktøyavdelig er alltid oppdatert på CAD-universet, og sikrer at tilpasninger og formbygging skjer mest mulig effektivt. Selve formbygging skjer i eget hus med de beste maskinene på markedet. Flyt-simulering utføres for å sikre en optimal produksjon.

Les mer om formbygging her

Produksjon.jpg

Produksjon

Så snart testingen er gjort kan selve produksjonen starte. Støpeformen gjøres klar ut fra siste tilpasninger, og deretter settes sprøytestøpen i gang. Delene blir nok en gang kvalitetsikret, og deler blir forsvarlig pakket og sendt til din ønskede lokasjon. Vi tilbyr også montering av produkter hos oss, og har maskinpark for både ultralyd-sveis og innsmelting.

Les mer om sprøytestøping her

Ta kontakt med oss på tlf. 33 78 59 80 eller på e-post: firmapost@mvp.no

Testing.jpg

Testing

Ofte er en prototyp den beste måten å teste at produktet oppfyller alle krav og funksjoner produktet har. Vi bygger former slik at vi kan kjøre en fullverdig testproduksjon av delene, og du får kontrollert at produktet ditt fungerer og tåler det det er til tenkt å gjøre.

MVP AS • Bjørnstadveien 68 • 3077 Sande i Vestfold • Tlf: +47 33 78 59 80SEND OSS EN E-POST